Izvor:
03.04.2018 u 14:41
0

SRBIN SKORO SAM DRŽI DENVER U TRCI ZA PLEJ-OF: Jokiću svaka čast!

Ako se Denver Nagetsi domognu NBA plej-ofa, treba da slave Nikolu Jokića!

Srbin je još jednom odigrao maestralnu partiju, ali ovoga puta u trenucima kada njegovom timu gori pod nogama. Da su Nagetsi pretrpeli poraz od Milvokija u svom Pepsi centru, bio bi to teško nadoknadiv korak unazad. Ipak, posle velike drame i produžetka usledilo je veliko slavlje domaćih – 128:125.

A Nikola Jokić? Pa skoro da nije moglo bolje, pošto je na kraju pored njegovog imena pisalo 35 poena, 13 skokova, pet asistencija i tri blokade. Početkom poslednje četvrtine izgledalo je da Denver nema šansu, bilo je plus 16 za goste, ali se onda se desio veliki preokret.

– U prvoj četvrtini bili smo užasni, a u drugoj zaista dobri. E, onda smo u trećoj opet bili užasni, a u četvrtoj zaista dobri! – nasmejao je Jokić novinare posle utakmice.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter