Izvor:
07.04.2018 u 13:34
0

BRAVO MAJSTORE: Bogdan u poslednjoj sekundi „cepa mrežicu“ Mamfisa i donosi pobedu Sakramentu! (VIDEO)

Sakramento je savladao Memfis u gostima rezultatom 94:93, a junak Kingsa bio je srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović.

Iako nije blistao tokom meča, bio je najbolji kada je to bilo najpotrebnije!

Ponovo je pokazao da je pravi lider tima iz glavnog grada Kalifornije. Preuzeo je odgovornost i na sekund i po pre kraja meča postigao koš za pobedu!

Timovi su se konstantno smenjivali u vođstvu tokom prve tri četvrtine, a do prve dvocifrene prednosti na meču su došli Kingsi i to posle trojke Džastina Džeksona za 83:71, sredinom poslednje deonice. Grizliji su par minuta kasnije napravili seriju 10:0 i poravnali na 87:87, a posle trojke Dilona Bruksa su imali minimalnu prednost na sedam sekundi do kraja meča (93:92).

Bogdan nije ima šutersko veče. Postigao je osam poena uz šut iz igre 4/11. Zabeležio je i četiri asistencije, skok i ukradenu loptu.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter