Izvor:
11.04.2018 u 02:33
0

ALIMPIJRVIĆ PRED DVA MEČA U PODGORICI: Da se vratimo u Pionir, sve utakmice protiv Budućnosti su na nekoliko lopti!

Košarkaši Zvezde pobedili su Budućnost sa 69:59 u drugoj utakmici finala ABA lige i preselili seriju u Podgoricu rezultatom 1:1.

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Budućnost u drugom meču finalne serije ABA lige.

"Sve utakmice koje smo odigrali protiv Budućnosti su bile na nekoliko šuteva i lopti. Tako je bilo i ovoga puta, a kako su oni zasluženo pobedili juče, tako smo i mi danas. Želimo da se vratimo u ovu halu, pred ove divne ljude koji su sjajni i uvek nas nose", rekao je Alimpijević za televiziju "Arena sport".

‘Crveno-bele’ je do trijumfa nosio Alen Omić sa 15 poena, ali Alimpijević nije želeo da ističe pojedince.

"U ovakvim pobedama, to ne radi pojedinac, nego čitav tim. Feldin se probudio kada je trebalo, Omić je bio dobar celu utakmicu, ali treba se setiti i da je Matijas Lesor doneo odličnu energiju u prvom poluvremenu".

Slabu napadačku partiju pružio je Tejlor Ročesti.

"Možda su ga zatvorili poenterski, ali je on sjajno vodio utakmicu – plejmejkerski", zaključio je Alimpijević.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter