Izvor:
19.04.2018 u 14:55
0

Čović: Pričaće kako god ja budem igrao!

Košarkaši Crvne zvezde na dominantan način su počeli odbranu titule u Superligi Srbije, a meč sa Mladošću je pokazao da će ogromno pojačanje biti Filip Čović.

Iskusni plejmejker je stigao dva dana uoči utakmice iz FMP i odmah se istakao sa 16 poena uz pet asistencija.

''Čestitao bih stručnom štabu i ekipi na dobroj utakmici i bitnoj pobedi posle svega. Ne bih mnogo pričao jer sam ja ovde tek dan i po. Odigrali smo dobro, u nekim delovima agresivno. Bilo je i grešaka, što je i logično jer su dva igrača došla, a dva otišla. Nadam se da ćemo nastaviti ovako. Trudio sam se da dam sve od sebe. Danas mi je išlo. Najbitnije je da tim igra dobro, pobeđuje. Individualni učinak bih stavio uvek po strani'', rekao je Čović.

Njegov dolazak u Zvezdu je privukao dosta pažnje, s obzirom da je sin predsednika Nebojše Čovića.

"Ne razmišljam o tome više. Verovatno ću se lakše nositi sada sa tim nego ranije, ali iskreno, ne bih da govorim o tome i te teme mi više nisu interesantne. Pričaju i pričaće, kako god ja igrao i kako god tim igrao, pričali su i pre i sad i kad se sve završi… To apsolutno nije bitno", dodao je Filip.

Trener Dušan Alimpijević je posle meča naglasio da je duel pokazao da je tim uradio pravu stvar dovođenjem Čovića i Alekse Radanova (8 poena)

''Čestitao bih Mladosti na ulasku u Superligu i želim im dobre partije. Bilo je izuzetno teško pripremiti ekipu, ne za ovu utakmicu, već za početak Superlige. Treba izaći iz emotivnog šoka, koji je veći od fizičkog i koji nije bilo mali. Vidite kako je liga razmišljala o ekipi koja će se potencijalno boriti za plejof. Igrali smo utakmicu u subotu, a već u sredu započeli takmičenje u domaćem prvenstvu. Važno je da smo se glavom vratili na teren. Ova utakmica pokazuje da smo uradili dobru stvar sa dovođenjem dva nova igrača jer smo dobili igrače koji mogu momentalno da pomognu. Čestitam igračima koji nisu imali značajne uloge, a danas su doprineli utakmici da bude onakva kakva je bila'', rekao je Alimpijević.

U drugom kolu Zvezda dočekuje Mega Bemaks u subotu.

b92.net
Foto: kls.rs, aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter