Izvor:
04.05.2018 u 01:55
0

Nova „stotka“ Zvezde, „dabl-dabl“ Čovića!

Košarkaši Crvene zvezde sa mnogo rutine, za razliku od mečeva u Čačku i Pančevu, preskočili novu prepreku u domaćem prvenstvu, u okviru 6. kola Alimpijevićev tim savladao je Mladost rezultatom 104:75 i ostao korak iza lidera grupe A čačanskog Borca.

Dominirali su Beograđani od početka u hali "Vizura", Alimpijević je ravnomerno rasporedio minutažu na raspoložive snage i može biti zadovoljan prikazanim.

Plejmejker Filip Čović se istakao sa 10 poena i 10 asistencija, isti broj produktivnih dodavanja imao je i Ročesti, uz 7 poena na svom kontu.

Najefikasniji kod gostiju bili su Marko Kešelj i Matijas Lesor sa po 14 poena, Nikola Jovanović i Branko Lazić dodali su po 13, Davidovac je dodao 12, Omić 11…

Zvezdi je ovo bila druga, više nego ubedljiva pobeda protiv Zemunaca koje je u "Pioniru" savladala 115:64 u prvoj rundi takmičenja.

U redovima poraženog tima istakao se Veljko Brkić sa 19 poena.

Tok meča koji je od starta išao "na vodenicu Zvezde" dozvolio je sporadično atraktivne poteze gostiju od kojih se izdvojiola Čovićeva asistencija iza leđa za Davidovca u poslednjoj četvrtini.

Inače, Alimpijević je za ovaj meč odmarao rovite Dobrića i Jankovića, a morao je i bez Radanova u ranoj fazi utakmice zbog povrede skočnog zgloba talentovanog igrača.

Crveno-beli za tri dana igraju protiv Mege na svom terenu, a potom na istom mestu dočekuju Borac u duelu koji će, kako stvari stoje, odlučiti o rasporedu na prva dva mesta pred polufinale.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter