Izvor:
12.05.2018 u 02:26
0

SRBIJA ČEKA TEODOSIĆA: Moram da pričam sa Saletom, možda se vratim u junu!

Srpski košarkaš Miloš Teodosić nije imao sreće u sezoni na izmaku, pošto su ga povrede sprečile da pokaže šta zna u dresu Los Anđeles Klipersa. Reprezentativac Srbije se po završetku obaveza u "gradu anđela" vratio u Srbiju, gde je sumirao utiske.

Teo je bio zadovoljan kakve je partije pružao u najjačoj ligi na svetu, a jedino ga je nesrećnim činila činjenica da je zbog povrede stopala morao da propusti čak 37 mečeva u dresu Los Anđeles Klipersa. Uostalom, problemi sa povredom su ga sprečili i da nastupi u dresu "orlova" na Evrobasketu.

– Ne mogu da budem nezadovoljan igrama u NBA. Jedina stvar oko koje nisam srećan je ta povreda koja je došla u trenutku kad sam se stvarno spremio fizički dobro, ali u svakom slučaju treba da budem zadovoljan prvom sezonom. Mislim da su i ljudi iz kluba zadovoljni, tako da ćemo videti šta će biti sledeće godine – rekao je Teodosić.

Povreda stopala je, prema njegovim rečima, sada sanirana.

– Dobro, ne bih se vratio iz Amerike, ne bih došao ranije i ne bi me iz kluba pustili da mi noga nije u redu. Što se tiče povrede, super sam – dodao je plejmejker.

On za reprezentaciju Srbije nije igrao na proteklom Evropskom prvenstvu, a ostavio je mogućnost da zaigra u dresu nacionalnog tima u junu na kvalifikacionim mečevima protiv Gruzije i Nemačke.

– Nisam pričao sa Saletom jer je u trenutku kad sam se ja vratio iz Amerike, on je došao. Mislim da ćemo se ovih dana pričati i proceniti da li ima potrebe da igram ili da se spremam za narednu sezonu. Ne mogu trenutno da ti dam odgovor na to pitanje – zaključio je Teodosić.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/MilosTeodosic4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter