Izvor:
16.05.2018 u 15:35
0

Kako Radonjić reaguje na pritisak? Bajern pregazio Frankfurt i vratio seriju u Minhen!

Košarkaši Bajerna iz Minhena izjednačili su u seriji plej-ofa Bundeslige na 2-2, pošto su na gostovanju savladali Frankfurt sa 85:50.

Izabranici Dejana Radonjića nalazili su se pred eliminacijom jer su gubili sa 2-1 u seriji, međutim odigrali su perfektan meč i po odbrani podsetili na sistem koji je crnogorski stručnjak uspostavio u Zvezdi.

Bajern je sveo domaći sastav na samo 50 poena i peti odlučujući meč pokazeće nam ko će proći u polufinale domaćeg šampionata.

Srpski košarkaš Stefan Jović igrao je 18 minuta i za to vreme ostvario je učinak od četiri poena i tri asistencije, Vladimir Lučić nije se našao na terenu, kao i Milan Mačvan koji je još ranije odsutan zbog povrede.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bili su Džared Kaningem i Devin Buker sa po 15 poena, a dvocifreni još bili su Cirbes sa 11 i Đedović sa 10 poena.

U domaćem timu bolji od ostalih bio je Robertson sa 12 poena. Peta utakmica na programu je u četvrtak od 20.30 u Minhenu.

b92.net
Foto: aba-liga.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter