Izvor:
08.06.2018 u 03:39
0

FELDIN I JANKOVIĆ „IŠČUPALI“ CRVENO-BELE: Pot promašio senzaciju FMP-a!

Crvena zvezda je povela u finalnoj seriji plej-ofa protiv FMP-a, a malo je nedostajalo da “panteri” naprave senzaciju u “Pioniru”. Vodila je ekipa iz Železnika u većem delu utakmice, imala je i poslednji napad za pobedu, ali je Stefan Pot promašio zicer uz zvuk sirene i iznenađenje je izostalo.

Druga utakmica finalne serije se igra u subotu, u Železniku.

FMP ne samo da je dugo mučio Zvezdu, već je i u većem delu susreta bio bolji tim. U prvoj četvrtini imao je raspoloženog Nenadića, koji je već tada ubacio 13 poena, ali je Zvezda uspevala da drži korak. Krajem treće deonice “panteri” su ozbiljno zapretili i posle serije 8:0 došli do najveće prednosti (54:61). Zvezda je uzaludno pokušavala šutevima za tri poena, da bi joj se to oružje posrećilo u poslednjoj četvrtini.

Omić je davao veštačko disanje svom timu, a potom je Ročesti sa dve trojke konačno uspeo da dovede Zvezdu u vođstvo (80:79). FMP nije posustao, pa je Pot trojkom, dvadesetak sekundi pre kraja vratio vođstvo timu iz Železnika. Usledio je napad crveno-belih, u kojem je Feldin ostao sam u uglu i pogodio trojku za, ispostaviće se, konačnih 84:83. U poslednjem napadu Pot nije ispuštao loptu. Uspeo je da prevari Jankovića, krene na polaganje, ali je lopta izašla iz obruča i “panteri” su ostali bez trijumfa.

U Zvezdi, koja je ispalila 30, a pogodila osam trojki, najefikasniji je bio Omić sa 22 poena, Ročesti je postigao 21 poen, uz 12 asistencija, a Feldin je dodao 12.

U FMP-u su najefikasniji bili Nenadić sa 19 i Jeremić sa 18 poena. Pot je postigao 10 poena, uz 10 asistencija i osam skokova, a dvocifren učinak imali su još Odžo sa 11 poena i 8 skokova i Radovanović sa 10 poena.

Izvor: Sportska Centrala
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter