Izvor:
03.07.2018 u 05:45
0

Dve NBA transfer bombe u jednoj noći: Golden Stejt je za nekoliko sati oduvao potez Lebronovih Lejkersa!

Burna NBA transfer noć je iza nas, u kojoj su se Lejkersi i Golden Stejt neočekivano pojačali!

Rejdžon Rondo se pridružio Lebronu Džejmsu u Los Anđelesu, dok je Demarkus Kazins prešao u tabor šampiona.

Rondu će Lejkersi biti čak šesti tim od 2014. godine, bio je u Bostonu, Dalasu, Kingsima, Bulsima i Pelikansima, a Lejkersi su još saopštili da će Džulijus Rendl biti slobodan agent.

Plejmejker će potpisati jednogodišnji ugovor sa klubom, vredan 9 miliona dolara, a samo nekoliko sati kasnije, usledila je reakcija drugog kalifornijskog kluba.

Demarkus Kazins je potvrdio da će preći u Golden Stejt na godinu dana za 5,3 miliona dolara, čime je pokazao da ima samo jedan jedini cilj koji nije finansijske prirode, a to je da osvoji prsten.

U Voriorsima će imati komfor da se oporavi od povrede pete, pre nego što krene u akciju. Razmatrao je još Boston, poručio da je imao sjajan razgovor sa Karijem, Durantom i Grinom, koji su mu saigrači bili u reprezentaciji.

– Svi momci su bili oduševljeni mojim dolaskom – rekao je Kazins.

Ujedno, Pelikansi su munjevito ugrabili Džulijusa Rendla, koji se oprostio u istoj noći od Lejkersa.

Telegraf
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter