Izvor: Alo.rs
12.08.2020 u 14:33
0

DRAGAN BOKAN SE OGLASIO: Postajemo taoci sukoba Zvezde i Partizana

Oglasio se prvi čovek Budućnosti

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan prokomentarisao je stanje u ABA ligi i prokomentarisao je sukob Crvene zvezde i Partizan:

“Postajemo taoci sukoba između Crvene zvezde i Partizana. Apelujem na sve klubove da prvo reorganizujemo ABA ligu, da obezbedimo generalnog sponzora. ABA liga je proizvod koji spaja ljude, države, ljubitelje košarke”, poručio je Bokan i dodao:

“Uprava Košarkaškog klub Budućnost uradila je mnogo za razvoj košarke u Crnoj Gori u poslednjih deset godina. Ponosimo se činjenicom da će u ABA 2 ligi ove godine nastupati čak četiri crnogorska tima”.

SVE O SPORTU

ZVEZDA POČELA PRIPREME: Saša postrojio igrače na Kopaoniku! (FOTO)

TUGA: Mladi reprezentativac poginuo u sudaru sa vozom!

LOM NA SVADBI: Zdravko Mamić zgrabio mikrofon i zapevao srpski hit! (VIDEO)

On se javnosti obratio posle uvodnog treninga na pripremama ovog kluba:

Za ovu sezonu morali smo da smanjimo budžet, međutim siguran sam da ćemo imati dobru ekipu, spremnu da pobedi i evroligaške timove. Spremni smo za Evrokup, cilj nam je da u tom takmičenju prođemo dve faze”, rekao je Bokan i podvukao:

“Što se ABA lige tiče ciljevi su isti. Iz prikrajka želimo najviše, ali cilj je da budemo među četiri, da dođemo u priliku da se borimo za titulu i mesto u Evroligi. Iz te pozicije sa dodatnim pojačanjima probali bi da iznenadimo klubove sa mnogo većim budžetima. Novac za prvi deo sezone je obezbeđen. Kasnije ćemo videti šta se dešava i kako se odvija situacija u vezi sa borbom protiv koronavirusa”.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter