Izvor: Alo.rs
23.08.2020 u 10:47
0

CRNO-BELI BACILI OKO NA NJEGA: Blizu smo dogovora sa CENTROM SAKRAMENTA

Crno-beli pronašli iskusnog igrača

Trener Partizana Vlado Šćepanović je potvrdio da bi crno-beli možda doveli igrača na poziciji pet kako bi bili konkurentniji, ali i da sastav koji ima na raspolaganju može da ostvari ciljeve.

I juče su dok su momci kluba iz Humske na pripremama u Vrnjačkoj Banji vredno trenirali, portali su objavili, pozivajući se na izjavu menadžera Dragana Delića, da je na radaru Partizana navodno Erik Mika (25, 208 cm) prethodne sezone član Stokton Kingsa, sa kratkotrajnim NBA izletima u Sakramento – imao 10-dnevni ugovor, odigrao meč protiv Lejkersa i za 19 minuta ubacio šest poena uz sedam skokova – i kineski Sinkjang.

– Pregovaramo s Partizanom, blizu smo dogovora, sve će se uskoro znati – izjavio je Delić.

SVE O SPORTU

TENIS SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Evo ko je Novakov prvi protivnik na Sinsinati Mastersu

LEJKERSI REĐAJU POBEDE: Preokrenuli protiv Blejzersa

SLAVNI TRENER NIKAKO DA USAGLASI MIŠLJENJE: Zapretio igraču protivničkog tima, a onda se dva puta predomislio oko odlaska

Amerikanac je diplomirao na Brigam Jang univerzitetu, poznatom po tome što je tamo između ostalog studirao i jedan od najboljih jugoslovenskih košarkaša svih vremena, legendarni Krešimir Ćosić…

Mika je inače profesionalnu karijeru počeo u Italiji, igrao je jednu sezonu u Pezaru, a u leto 2018. se preselio u Brešu, potom je bio u Nemačkoj član Bajrota.

Važi za pokretljivog centra sa solidnim šutem sa poludistance.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter