Izvor: tanjug
02.02.2021 u 11:03
0

AMERIKANKA U DRESU SRBIJE: Verujte mi, ja sam Srpkinja

Američka košarkašica Ivon Anderson, koja od prošle godine igra za reprezentaciju Srbije, privukla je pažnju navijača porukom da se oseća kao Srpkinja.

HRONIKA

OVO JE BEOGRADSKI PARKING SMRTI: Advokat ranjen, kralj noćnih klubova RAZNET!

MUNJEVITA AKCIJA POLICIJE: Rasturen lanac prostitucije

UŽAS KOD LESKOVCA: Muškarac izboden pet puta, osumnjičen SIN!

TRAŽILI GA OD SINOĆ: Aleksandar iz Novog Sada nađen MRTAV na Fruškoj Gori!

Ona je na okupljanje okupljanje reprezentacije pred poslednje kolo kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i meč protiv Litvanije u Istanbulu došla u dukserici sa natpisom „Verujte mi, ja sam Srpkinja“, a potom okačila tu fotografiju na Instagram.

Anderson je u novembru prošle godine obukla dres Srbije i postala druga Amerikanka koja je igrala za srpsku košarkašku reprezentaciju.

U novembarskom FIBA balonu u Istanbulu dala je značajan doprinos u pobedama protiv Litvanije i Turske, kojim su izabranice Marine Maljković izborile plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj i Španiji ovog leta.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter