Izvor: Happy BSC
04.02.2021 u 16:01
0

HITNO HOSPITALIZOVAN: Legenda Partizana u bolnici, harao je sa crno-belima (FOTO)

I Milenko Savović je hospitalizovan. Nekada čuveni košarkaš Partizana završio je u bolnici zbog problema sa koronavirusom. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije Savovića na kojima se vidi kako mu lekari ukazuju lekarsku pomoć.

NAJVAŽNIJE DANAS

VUČIĆ O KOVAKS PROGRAMU: U Srbiju stiže još 12 miliona vakcina

KORONA PRESEK Manje obolelih, manje i preminulih

STO DANA VLADE: Završena sednica, predsednik Vučić se obratio naciji (VIDEO)

BUM! „Na pravom mestu“ otkrila nove krađe beba! (VEČERAS u 20.50 TV HAPPY)

Savović je bivši kapiten crno-belih, koji je u periodu od 1977. do 1989. osvojio tri titule šampiona Jugoslavije, dva nacionalna kupa i tri međunarodna Kupa Radivoja Koraća.

Igrao je i u reprezentaciji Jugoslavije sa kojom je 1977. godine osvojio srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter