Izvor:
27.07.2018 u 08:00
0

Filipović o sramnom potezu Fatovića: „Ako ja lažem, snimak ne laže“! (VIDEO)

Vaterpolista Srbije Filip Filipović prokomentarisao je sramotno udaranje Lorena Fatovića u polufinalu Evropskog prvenstva.

Srbija je pobedila Hrvatsku 9:7, a Fatović je početkom drugog poluvremena pesnicom udario jednog od ključnih igrača naše reprezentacije.

"Klinč od samog strarta. Znali smo šta nas čeka i kako da se ponašamo. Hvala Bogu lepo se završilo. Ako ja lažem za udarac preko vode snimak ne laže. U finalu smo, šta više da se kaže. Još korak", rekao je Filipović.

Beskompromisno se u odbrani borio i Nikola Jakšić, a uspeo je i da zatrese mrežu Hrvata.

"Nadali smo se ovakvom meču. Dali smo preko maksimuma. Prošle godine smo izgubili a a sada se revanširali. Prezadovoljan sam. Može i bolje ali to sada nije bitno. Idemo na još jedno finale i probaćemo da ga osvojimo", rekao je Jakšić.

Suvereno je odbranom gospodario Andrija Prlainović, a u napadu izluđivao Hrvate asistencijama.

"Dugo smo čekali ovaj meč, od Rija. Mali broj grešaka, odbrana savršena. Dva gola su na kraju dali kada je sve bilo rešeno. Mogli smo i mi da damo još neki gol ali to uopšte nije važno", rekao je Prlainović.

b92.net
Foto: instagram/filip.filipovic10

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter