Izvor:
07.08.2018 u 19:32
0

POSLE ČETIRI GODINE LEPO JE VIDETI GA OPET: Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u trci na 400 metara sa preponama!

Srpski atletičar Emir Bekrić nije uspeo da se plasira u finale Evropskog prvenstva u trci na 400 metara sa preponama, nakon što je večeras u polufinalu bio poslednji u svojoj grupi, ukupno 23, rezultatom 50, 96 sekundi.

– Posle četiri godine sam konačno zdrav i nemam za čim da žalim. Srećlćan sam što sam uopšte dosaao na Evropsko i plasirao se u polufinale. Nisam osvojio medalju, nisam ušao u finale, ali sam ponosan na sebe. Pre osam dana sam ispunio normu i uspeo da uđem u polufinale posle četiei godine odsustva sa velikih takmičenja – rekao je Bekrić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/34sad_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter