Izvor:
28.08.2016 u 15:33
0

ŠPANOVIĆ POSLE TRIJUMFA: Radujem se novoj pobedi!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da je veoma zadovoljna posle trijumfa na mitingu Dijamantske lige u Parizu.

Bronzana olimpijska skakačica iz Rija do pobede u Francuskoj došla je rezultatom 6,90 metara u drugoj seriji.

"Radujem se novoj pobedi, a posebno što se koleginica Eloiz vratila na stazu posle povrede. Jedva sam čekala da je zagrlim i poželim joj što brži oporavak na nivo rezultata koji smo navikli od nje", rekla je Španović posle trke.

Zadovoljstvo zbog pobede nije skrivao ni trener Goran Obradović.

"U Pariz smo došli da jurimo bodove, iako je Ivana trijumfom u Lozani obezbedila pobedu u ukupnom plasmanu. Došli smo da uradimo kvalitetan trening, cilj je bio da se ne istroši previše kako bi što spremnija Ivana dočekala finale Dijamantske lige u Cirihu", poručio je Obradović.

Španović je ranije obezbedila prvo mesto u Dijamantskoj ligi, pošto ima 56 bodova, čak 40 više od drugoplasirane Amerikanke Britni Ris.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/Mishoni54

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter