Izvor:
22.09.2018 u 09:39
0

STIŽU ČESTITKE: Ðurić čestitao Nataliji Savić zlatnu medalju!

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić čestitao je danas mladoj kikbokserki iz Kosovske Mitrovice Nataliji Savić i njenom klubu "028" osvajanje zlatne medalje na svetskom šampionatu za juniore u Italiji.

– Natalija, ti si naš ponos i inspiracija svim mladim Srbima na Kosovu i Metohiji koji ne dozvoljavaju da ih i njihovim željama i ambicijama ograničavaju uslovi života i surova realnost. Kao svetska šampionka, postala si još jedan od simbola nesalomivosti i pobedničkog duha srpskog naroda – istakao je Ðurić u čestitki.

On je dodao da će Vlada Srbije i Kancelarija za Kosovo i Metohiju nastaviti da kroz svoje programe "podržavaju razvoj sporta i talentovane sportiste u južnoj pokrajini, sigurni da među mladim sunarodnicima ima još mnogo budućih svetskih šampiona“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter