Izvor:
05.10.2018 u 17:32
0

OČEKIVALI MNOGO MANJE: WADA ima 400 novih doping slučajeva!

Svetska antidoping agencija (WADA) saopštila je da je registrovala 400 slučajeva dopinga, posle brojnih informacija od novih uzbunjivača.

Direktor jedinice za istrage WADA Ginter Janger rekao je da su agenciji prišli brojni uzbunjivači u jeku doping skandala u Rusiji, koji je počeo informacijom koju su dali insajderi o prikrivanju rasprostranjenog dopinga ruskih sportista.

Janger je rekao da je WADA otvorila telefonsku liniju za uzbunjivače u martu 2017. godine.

– Mislio sam da ćemo možda dobiti nekoliko, ali dobili smo toliko informacija. Registrovali smo 400 slučajeva – naveo je on.

Janger je dodao da je među uzbunjivačima mnogo Rusa.

– Rusi su srušili taj sistem i mi to moramo da priznamo i da im pomognemo da mogu da se vrate kao čisti sportisti – rekao je Janger.

Izvor: Kurir
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter