Izvor:
10.10.2018 u 14:17
0

POLICIJA ISTRAŽUJE SKANDAL: Ukraden trofej Trke oko Francuske!

Trofej Trke oko Francuske, koji je ove godine osvojio Gerajnt Tomas iz tima Skaj, ukraden je tokom biciklističkog šoua u Birmingemu, saopštio je taj tim.

Trofej Tur d'Fransa, koji je pozajmljen proizvođaču bicikala "Pinarelo", bio je izložen na događajima širom Velike Britanije zajedno sa drugim velikim trofejima.

Tim Skaj je saopštio da je trofej koji je osvojio Tomas ukraden kada je nakratko ostavljen bez nadzora i da policija istražuje taj slučaj.

– On ima ograničen značaj za bilo koga ko ga je ukrao, a timu i meni mnogo znači – rekao je Tomas.

Direktor "Pinarelo" Ričard Hemington je kazao da se nada da će ko god da ga je ukrao "imati milosti da ga vrati". "Prihvatamo punu odgovornost, lično sam sam se izvinio Tomasu", rekao je Hemington.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter