Izvor:
11.10.2018 u 08:40
0

Odbojkašice pale u formi: Težak poraz Srpkinja od Holandije!

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doživela je ubedljiv poraz od Holandije na Svetskom prvenstvu u Japanu.

Šampioni Evrope izgledali su veoma loše na terenu i Holanđanke su na kraju slavile rezultatom – 16:25, 12:25, 20:25

Srbija je i pre ovog meča obezbedila plasman dalje, pa zbog toga nije igrala Tijana Bošković, ali i pored svega nedopustivo je da se ovako izgubi duel.

Od starta meča Srbija je igrala loše, a najgori segment bio je prijem, a od toga sve kreće u odbojci.

Naše odbojkašice nisu uspele da uđu ritam i ovakav ishod bio je neminovan. Tokom sva tri seta vicešampion Evrope je dominirao protiv šampiona i Zoran Terzić moraće da popriča sa igračicama pred duele na fajnal-siksu.

Srbija je do utakmice sa Japanom izgledala dominatno, kao najbolja selekcija na šampionatu, međutim poslednja dva duela su se završila razočaravajuće i nadamo se da to neće uticati na odbojkašice u završnici takmičenja.

b92.net
Foto: FIVB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter