Izvor:
06.09.2016 u 18:21
0

BRONZANA I DIJAMANTSKA IVANA U BEOGRADU: Španović skaće u dalj NA TERAZIJAMA!

Najbolja srpska atletičarka i bronzana iz Rija Ivana Španović skakaće na Terazijama u sklopu promocije Evropskog prvenstva u dvorani koje će se održati u Beogradu naredne godine. Pobednica Dijamantske lige pojaviće se u nedelju ispred hotela Moskva prvi put pred beogradskom publikom posle bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju na jedinstvenom atletskom spektaklu.

Ona će, zajedno sa još četiri skakačice, od 17 sati nastupiti u centru Beograda, gde će biti postavljeno zaletište od tartana i jama sa peskom po standardima Svetske atletske federacije (IAAF).

Spektakl će upotpuniti specijalni gosti i brojna iznenadenja, a tokom celog dana odvijaće se promotivne aktivnosti Evropskog prvenstva u dvorani koje će se održati u KOMBANK areni od 3. do 5. marta naredne godine.

Od 12 sati najmladi posetioci na specijalnom poligonu moći će da se oprobaju u nekoliko različitih atletskih disciplina, a biće organizovana i prodaja različitih proizvoda i suvenira sa obeležjima prvenstva.

Tanjug
Foto: Instagram/ivanaspanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter