Izvor:
20.06.2019 u 05:25
0

SAVIĆ: Zasluženo smo pobedili! (FOTO)

Selektor Vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, kao i kapiten Filip Filipović složili su se da je pobeda protiv Hrvatske zaslužena, ali i da postoji prostor za napredak u igri.

-Utakmica između dva velika tima i rivala, što se meča tiče, velike oscilacije smo pokazali, nesigurnost pri igraču više, da bi onda odbrana pri igraču manje to ispravila. Pri vođstvu od tri gola smo se opustili, dozvolili Hrvatskoj da anulira prednost i da uđemo u neizvesnu završnicu. Smatram da smo zasluženo pobedili, nema opuštanja protiv Kazahstana- izjavio je selektor Dejan Savić

or za napredak u igri.

Selektor je dodao da posao u grupi još nije završen.

-Moramo da overimo prvo mesto u grupi, nema opuštanja protiv Kazahstana. Utakmice u drugoj grupi će biti takođe zanimljive, jer će odrediti pozicije i protivnike-zaključio je selektor.

Filip Filipović složio se da je odbrana sa igračem manje uspela da donese pobedu, ali da ima prostora za napredak u igri sa igračem više

-Ja smatram da je u jednom trenutku odbrana sa igračem manje funkcionisala i sa njom smo napravili razliku. Istakao bih iks faktora Stojanovića, koji je opravdao poverenje selektora. Nije funkcionisala igra sa igračem više i to mora da biude na boljem nivou ako hoćemo da osvojimo nešto-rekao je Filipović.

-Uvek smo tražili igru kroz odbranu, ali mora da se poradi i na igraču više, da se poboljša procenat. Pogotovo na ovakvim mečevima to su nijanse koje odlučuju. Pohvalio bih ekipu što je verovala do kraja i što je šoka izjednačenja uspela da se trgne i ima konce u svojim rukama-rekao je Filipović.

Izvor:RTS
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter