Izvor:
20.06.2019 u 12:54
0

VATERPOLO SAVEZ SRBIJE: Zbog vremenskih uslova, utakmice će se igrati u subotu i nedelju!

Utakmice za plasman na završnom turniru Svetske lige, zbog vremenskih uslova, igraće se u subotu i nedelju u dnevnom terminu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije (VŠ).

U subotu i nedelju utakmice za razigravanje za plasman igraće se u prepodnevnim terminima od 10 i 11.45 sati, dok će se polufinalni mečevi u subotu, odnosno utakmica za treće mesto i finale u nedelju igrati od 15 i 16.45 časova.

Bili smo primorani da donesemo ovakvu odluku kako bismo osigurali da se svi mečevi odigraju u planiranom roku. Na vremenske prilike, odnosno u ovom slučaju neprlike, nismo mogli da utičemo, ali smo ipak morali da se prilagodimo situaciji i pronađmo rešenje koje će nam omogućiti da se turnir neometano privede kraju. Pozivamo publiku da i tokom vikenda u velikom broju dođe na otvoreni bazen SC Tašmajdan i pruži podršku našim vaterpolistima – izjavio je generalni sekretar VŠ Nemanja Marijan.

Izvor: Tanjug
Foto: waterpoloserbia.org

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter