30°C

Beograd

ODBOJKA: Bivši reprezentativac Nikić novi član Vojvodine!

Bivši odbojkaški reprezentativac Srbije Miloš Nikić od danas je novi član Odbojkaškog kluba Vojvodina.

Nikić je jedno od najjačih pojačanja tog kluba u poslednjih nekoliko godina, čime se potvrđuje namera Vojvodine da se plasira u Ligu šampiona Evrope.

- Drago mi je što sam deo jednog ozbiljnog projekta koji je poslednjih nekoliko godina, na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem, krenuo da ide jednom putanjom ka vrhu. Na meni je da prenesem svo iskustvo, znanje, želju i energiju i da zajedno stvaramo lepu priču za grad, odbojku u klubu i Srbiji - rekao je Nikić.

Izrazio je zahvalnost predsedniku kluba i sportskom direktoru što su mu pružili priliku da se vrati u srpsku odbojku posle, ističe, toliko godina provedenih u inostranstvu.

Nikić kaže da je sada najbitnije da se u ekipi stvori "igračka hemija" i da zajedničkim snagama osvare ciljeve - plasman u grupnu fazu Lige šampiona Evrope, odbrana titule i osvajanje Kupa Srbije. Miloš Nikić će biti član Vojvodine najmanje godinu dana.

On je obavio sve lekarske preglede, a na nekoj od narednih konferencija za medije OK Vojvodina, Nikić će i zvanično biti predstavljen javnosti.

Miloš Nikić je bivši reprezentativac Srbije, igra na poziciji primača, a igrao je za odbojkaške klubove u Italiji, Rusiji, Turskoj, Argentini.

Sa reprezentacijom Srbije 2016. godine osvojio je zlato u Svetskoj ligi, a bio je deo ekipe koja je 2011. godine postala šampion Evrope.

Rođen je na Cetinju i ima 33 godine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar