Izvor:
19.10.2016 u 16:20
0

NIKAD NAM NIJE BILO GORE: Legenda srpske odbojke poručila da sramotni predsednik saveza MORA DA ODE!

Legendarni srpski odbojkaš Vladimir Grbić poručio je danas da predsednik Odbojkaškog saveza Srbije (OŠ) Nenad Golijanin mora da napusti tu funkciju nakon što nije glasao protiv prijema kosovskog saveza u Međunarodnu odbojkašku federaciju (FIVB).

– Od 1991. godine, otkad sam deo Odbojkaskog saveza, nismo bili u težoj situaciji.

Tu smo jer smo izašli iz okvira sportske organizacije kakva je OŠ. Umešana je politika bez ikakve potrebe i to zbog ličnog stava predsednika Nenada Golijanina. Na Kongresu u Argentini, trebalo je glasati protiv prijema Kosova u FIVB i sa tim smo svi saglasni", rekao je Grbić Tanjugu.

Grbić, koji je aktuelni prvi potpredsednik OŠ, istakao je da je na sednici Izvršnog odbora, koja je usledila posle Kongresa FIVB, interni dogovor bio da se sačuva integritet i jedinstvo organizacije, što je rađeno prethodnih 20 godina i da se zakaže vanrednu Skupstinu OŠ.

– Predsednik Golijanin, koji je odgovoran za aktuelnu situaciju, to nije ispoštovao diskreditujući članove IO u medijima. Moj stav je da na predstojećoj vanrednoj Skupstini, treba da se izglasa nepoverenje predsedniku Nenadu Golijaninu. Uveren sam da će delegati OŠ doneti najbolju odluku za srpsku odbojku – zaključio je Grbić.

Vanredna Skupština, na kojoj će se glasati o poverenju Golijaninu, OŠ održaće se 25. oktobra.

Tanjug
Foto: Twitter/Miami Volleyball

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter