0°C

Beograd

JELENA BLAGOJEVIĆ POSLE POBEDE NAD PORTORIKOM: Veliki je ulog u pitanju!

Odbojkašica Srbije Jelena Blagojević govorila je o pobedi protiv Portorika i narednom duelu, protiv Poljske.

Srpkinje su zabeležile i drugu pobedu od 3-0, trijumfom protiv Portorika, na interkontinentalnom kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u Tokiju naredne godine.

Iskusna Blagojevićeva je meč protiv Portorikanki nazvala preslikanim mečom protiv Tajlanđanki.

- Možemo reći da je to bilo preslikano kao juče. Igrale smo našu igru i trudile se da završimo posao u tri seta. Htele smo da ostanemo što manje na terenu, da ne gubimo energiju koja nam je potrebna za sutra. Prvi set je bio lak, u drugom je bilo problema i nekih grešaka... Za nas je ovo dobra utakmica i sada moramo da se skoncentrišemo za sutra - rekla je Blagojevićeva posle meča.

Tridesetogodišnja odbojkašica Srbije je učestvovala na Olimpijskim igrama 2012. godine u Londonu, kada nije uspela da se domogne medalje.

Srbiju sada očekuje duel sa domaćinom turnira Poljskom, koja u međuvremenu ima za protivnika Tajland u drugom kolu.

Bolji iz duela Srbije i Poljske, u kojem su naše reprezentativke veliki favoriti, plasiraće se direktno na OI, dok će gubitnik tražiti mesto putem evropskih kvalifikacija.

- Moramo da vidimo kako će odigrati drugi meč protiv Tajlanda, a mi ćemo igrati i protiv njih i protiv publike. Moramo da se skoncentrišemo na nas i da igramo naš stil odbojke. To nama dolazi iz srca. Biće težak meč zbog publike i znam kako je igrati u Poljskoj pred punim tribinama. Sada idemo da se odmorimo i pripremimo za taj meč. Nadam se da ćemo uživati u tom meču, veliki je ulog, odlazak na Olimpijske igre - zaključila je Blagojevićeva.


b92.net
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar