24°C

Beograd

FESTIVAL ADRENALINSKIH SPORTOVA: Šampionat Srbije u motokrosu u nedelju! (FOTO)

Šampionat Srbije u motokrosu i prvi Festival adrenalinskih sportova biće održani u subotu i nedelju na stazi „MX park Trešnjari“, nadomak Kraljeva, a organizator je klub „GTC racing“ iz Kraljeva.

Predsednik kluba „GTC racing“ Kraljevo Dejan Jablanović kaže da je ova staza, napravljena pre dve godine, jedinstvena u Srbiji, jer ima sve potrebne licence za organizaciju motokros, of road, ciklo kros i iks enduro trka.

- Uz autodrom Beranovac na kom se održavaju auto i moto trke, brdske trke koje se održavaju na Goču, sada imamo i motokros u „MX park Trešnjar“, čime smo zaokružili celinu, pa mogu slobodno reći da je Kraljevo preuzelo primat kao regionalni auto - moto centar u SrbijI - kaže Jablanović.

U okviru Festivala adrenalinskih sportova, u subotu, tokom celog dana, posetioci će moći da isprobaju zip – llajn, tandem skokove u paraglajdingu, vožnju kvadovima, džipovima, motociklima, da gađaju lukom i strelom, da se zabave airsoft-om, uz najnovije automatske puške i pištolje na vazdušni pogon, kao i da pogledaju izvođenje rafting spusta.

Kako je najavljeno, u nedelju, sa početkom u 10 časova, održaće se otvoreni trening, a sat vremena kasnije biće svečano otvoren Šampionat Srbije u motokrosu. Po završetku trka biće održana revijalna vožnja džipovima, nakon koje sledi proglašenje pobednika i rok koncert Đorđa Davida i grupa „Gama zrak“ i „Dečija radost“.

Izvor: Kurir
Foto: printscreen/facebook/Ivan_Petrov

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar