Izvor:
01.09.2019 u 16:51
0

U SUZAMA NAPUSTILA STADION: Španović se teško povredila na mitingu u Berlinu!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović povredila se danas tokom nastupa na ISTAF mitingu u Berlinu, saopštio je njen tim.

Španović je posle skoka u šestoj seriji u suzama i jakom bolu napustila stadion, a njen trener Goran Obradović izjavio da je reč o teškoj povredi.

Ivana je povredila zadnju ložu desne noge kada je trčala zalet u poslednjoj seriji i to najverovatnije znači da Ivana neće nastupati na svetskom prvestvu u Dohi koje se održava za mesec dana. Odmah po povratku u Srbiju ćemo obaviti sve preglede i snimanja i više saznati o ozbiljnosti povrede – rekao je Obradović.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/RobertRobi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter