Izvor:
03.09.2019 u 15:22
0

MENADŽER VESLAČKOG SAVEZA SRBIJE STOJIĆ: Svetsko prvenstvo je prilika da se savez i Beograd pokažu kao dobri domaćini 

Menadžer takmičenja u organizaciji Veslačkog saveza Srbije Nikola Stojić istakao je da je od velikog značaja za ovaj sport što je Beograd dobio domaćinstvo za Svetsko prvenstvo 2023. godine, kao i da će to biti prilika da se Veslački savez Srbije i glavni grad prikažu kao dobri domaćini.

– Mi smo se za ovu kandidaturu spremali prethodnih nekoliko godina tako što smo organizovali Svetske kupove 2017. i 2018. godine, koji su prošli izuzetno zapaženo i uspešno. Od strane Svestske federacije smo dobili najviše ocene i ne samo od njih, nego i od zemalja učesnica. Svi su bili zadovoljni i pitali su nas kada će biti neko veće takmičenje u Beogradu i kada će povono doći u Beograd. Sada se ukazala prlika, podneli smo kandidaturu uz veliku podršku Vlade Srbije, Grada Beograda i ministra omladine i sporta – rekao je Stojić za domaće medije.

Ogromnom većinom glasova doneta je odluka da se 53. Mundijal održi na Savskom jezeru u Beogradu, na kojem će se deliti najveći broj viza za Olimpijske igre u Parizu 2024. godine.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter