Izvor:
08.09.2019 u 20:41
0

ZORAN TERZIĆ O KARAKTERU ŠAMPIONKI: „Možemo da igramo loše i da opet osvojimo, to je odraz prave ekipe!“

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić je rekao da je ekipa kroz pakao u Ankari došla do titule šampiona Evrope.

Srpske odbojkašice su savladale Tursku sa 3-2 u setovima u prepunoj dvorani u turskoj prestonici.

– Iskreno govoreći, verovatno da se igralo bilo gde mislim da bismo dobili utakmicu nekim drugim rezultatom. Ovo je bio pakao u kom nikada nismo igrali. Od prvog sudijskog zvižduka do poslednjeg poena je bila neverovatna atmosfera, bez ikakve komunikacije sa ekipom, nismo mogli da se čujemo – rekao je Terzić.

On je istakao da je bilo teško igrati.

– I sami vidite šta se dešava, možemo da igramo dobro i da sa izgubljenih set ili dva osvojimo, možemo da igramo loše i opet da osvojimo… To je pokazatelj da je ovo prava ekipa koja zna šta hoće, koja nikada ne odustaje i koja će uvek ići na pobedu – dodao je Terzić.

Iako je u petom setu preokret donela Bjanka Buša nizom servisa pri rezultatu 9:6 za Tursku, selektor ističe da je trebalo osvojiti i tih šest poena, a i preostale do pobede.

– Definitivno je da je Bjanka pokazala u jednom izuzetno teškom trenutku da može da odradi posao na vrhunski način i da je ne interesuje to što je oko nje 15.000 navijača Turske – istakao je Terzić.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter