Izvor:
09.09.2019 u 08:37
0

KAPITENKA ODBOJKAŠKE REPREZENTACIJE MAJA OGNJENOVIĆ: Ovo smo sanjale!

Kapitenka ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović, posle pobede u finalu Evropskog prvenstva protiv Turske, rekla da je ekipa sanjala ovaj momenat i da je za njega radila celo leto.

Srbije je pobedila Tursku sa 3:2 i obranila titulu evropskog šampiona.

– Bilo je onako kako smo očekivali. Neizvesna utakmica, puna preokreta. Nije bilo lako u ovakvom ambijentu, možda nijedna od nas nije imala priliku da igra pred ovako ispunjenim tribinama. Svi su navijali za Tursku – rekla je Maja Ognjenović.

Tehničar srpske selekcije rekla je i da je ponosna na svoje saigračice.

– I kad se činilo da Turska vodi, da ima meč u svojim rukama, uspele smo hladne glave da se vratimo. Bilo je sa klupe dobrih izmena u pravim trenucima, mlade igračice su iznele veliki teret – rekla je Ognjenović i dodala da svi mroaju da budu zadovoljni razultatom.

– Ovo smo sanjale, celo leto smo radile za ovo. Ima previše emocija, biće potrebno nekoliko dana da se utisci slegnu. Ne možemo da dočcekamo doček u Beogradu. Zbog toga treniramo, zbog toga radimo za našu zemlju, za naš narod – zaključila je Maja Ognjenović.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter