Izvor:
09.10.2019 u 08:10
0

USPEŠNO OPERISAN: Srpski skijaš doživeo tešku nesreću u Švajcarskoj!

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju, Marko Vukićević doživeo je tešku povredu na treningu u zimskom centru "Sas Fi" u Švajcarskoj.

Kako prenose mediji, pozivajući se na izvore iz Ski saveza Srbije, Marko je tokom zajedničnog treninga spusta sa kolegama iz Švajcarske, doživeo težak pad.

On je helikopterom prebačen u bolnicu u Vispu gde je ustanovljeno da ima prelome potkolenice i ruke i gde je uspešno operisan.

Operacija je trajala dva sata, a Vukičevic je, kako se prenosi, poručio da su povrede sastavni deo sporta te da je uveren da ce se uskoro vratiti na stazu i nastaviti da se takmiči.

Reč je o skijašu koji je ucestvovao na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. i Pjongcangu 2018. godine. Redovan je učesnik takmičenja Svetskog kupa u spustu i super veleslalomu, a ima i tri nastupa na prvenstvima sveta.

Izvor: Tanjug
Foto: skijanje.rs/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter