Izvor:
02.11.2016 u 17:18
0

Skandal: Igrač napao selektora što ne igra, a onda je selektor podneo ostavku!

LJubomir Obradović više nije selektor Crne Gore. Podneo je ostavku posle incidenta u utorak veče.

Sve se desilo neočekivano, pred dva meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2018, prvi 3. novembra u Švedskoj, i drugi 6. novembra u Baru sa Rusijom.

Došlo je, kako prenose ccrnogorski mediji, do verbalnog konflikta Obradovića i bivšeg reprezentativca Stevana Vujovića, koji se neočekivano pojavio na treningu nacionalnog tima u Podgorici.

Došao je da se pozdravi sa nekadašnjim saigračima, a onda je ušao u konflikt sa selektorom Obradovićem i pitao zašto ga ne zove u reprezentaciju. Dijalog je kratko potrajao, Vujović je otišao iz Univerzitetske dvorane, a Obradović je posle treninga podneo ostavku.

Saopštenjem se oglasio Rukometni savez Crne Gore:

"Rukometni savez Crne Gore šokiran je postupkom od strane bivšeg reprezentativca Stevana Vujovića, koji je zajedno sa Vukanom Lipovinom i trećom nepoznatom osobom na vandalski način prekinuo trening reprezentacije. Sve što se dešavalo na večerašnjem treningu, biće procesuirano od nadležnih državnih organa.

Sa žaljenjem konstatujemo, i razumijemo da je nakon incidenta selektor LJubomirObradović podnio ostavku, jer smo i sami zaprepašćeni postupkom bivšeg reprezentativca, kome se pridružio bivši juniorski reprezentativac Vukan Lipovina (brat Vladana Lipovine), i treće lice koje je nepoznato.

Nećemo dozvoliti da nam igrači smjenjuju selektora, a takođe ni ulica neće određivati selektore nacionalnih reprezentacija.

Zahvaljujemo se Miloradu Davidoviću i Petru Kapisodi, koji će zajedno predvoditi reprezentaciji u ovom dvomeču sa Švedskom i Rusijom."

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter