Izvor:
23.10.2019 u 18:38
0

UNIADA PO TREĆI PUT U BEOGRADU: Sportski studentski turnir! (FOTO)

Međunarodni sportski studentski turnir UNIADA biće održan treći put za redom u Beogradu od 27. do 30. oktobra.

Tokom dva takmičarska dana, 28. i 29. oktobra, studentske ekipe takmičiće se u odbojci, košarci, futsalu i eSportu (Dota2 i LoL).

Kao i ranije, kako su saopštil organizatori, i ove godine na takmičenju će, pored ekipa iz Srbije, ucestvovati i timovi iz regiona, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, a najavljeno je učešće više od 600 studenata.

Turnir će bti održan na nekoliko lokacija u Beogradu. Odbojka i košarka igraće se u Sportskom centru Vizura, futsal u halama Sindelić i SC Corn Product, a eSport u Game Pubu.

Svečana ceremonija dodele pehara, medalja, zahvalnica i specijalnih priznanja biće održana u utorak, 29. oktobra, u 18.00 u SC Vizura na Novom Beogradu.

Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu, doprineo je u značajnoj meri realizaciji takmičenja UNIADA 2019 obezbedivanjem neophodnih sredstava za njegovo finansiranje.

Manifestacija se organizuje u cilju razvoja sportskog duha među mladima, druženja i podsticanja saradnje u regionu.

UNIJADA će biti prilika da gosti iz regiona bolje upoznaju Beograd i njegove mnogobrojne kulturno-istorijske i zabavne sadržaje.

Ovo takmicenje ima i humanitarni karakter, jer će se skupljati sredstva za Fondaciju zajedno za život.

Izvor: Tanjug
Foto: pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter