Izvor:
29.11.2019 u 18:30
0

POTRES U NAJBRŽEM CIRKUSU NA SVETU „Ferari“ otima Luisa Hamiltona

"Ferari" kreće po najboljeg vozača današnjice Luisa Hamiltona.

Ovo je otkrio to Matia Binoto, šef "Ferarijeve" ekipe. Binoto je poručio da su u italijanskoj ekipi presrećni što Hamiltona mogu dovesti za sezonu 2021.

– Luis je neverojatan vozač, fantastičan je i činjenica da postaje slobodan 2021. nas čini sretnima. Rano je za neku odluku, zadovoljni smo vozačima koje imamo, ali u jednom trenutku sledeće sezone razmislit ćemo o potezima koje moramo napraviti – rekao je Binoto.

Hamilton će u januaru proslaviti 35. rođendan i do kraja karijere ga čeka verovatno još jedan veliki ugovor. Britanski mediji spekulišu da bi ga u "Mercedesu" mogao zameniti "Red Bulov" Maks Verstapen koji je 12 godina mlađi od Hamiltona.

"Ferari" u kadru ima 22-godišnjeg Čarlesa Leklerka i deset godina starijeg Sebastijana Fetela koji je u velikom padu forme. Upravo umesto Fetela mnogi u "Ferariju" vide Hamiltona.

Britanski vozač osvojio je treći naslov u nizu i stigao je na korak do Šumaherovog rekorda. Legendarni Nemac ima sedam titula, jedan više od Hamiltona.

U "Mercedesu" je Hamilton od 2013. godine i po sezoni zaradi 57 milona dolara, 12 više od Fetela u "Ferariju".

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter