Izvor:
12.11.2016 u 18:12
0

Baš je maler: Najbolja svetska skijašica nakon povrede noge doživela težak prelom ruke!

Američka skijašica Lindzi Von slomila je desnu ruku posle pada na treningu, posle čega je odmah podvrgnuta operaciji u Vejlu u Koloradu. To je nova povreda Amerikanke, nakon što je krajem februara tokom trke Svetskog kupa u Andori slomila kost u desnom kolenu.

Četvorostruka pobednica Svetskog kupa je na društvenim mrežama objavila i snimke sa rentgena.

To je nova povreda Amerikanke, nakon što je krajem februara tokom trke Svetskog kupa u Andori slomila kost u desnom kolenu.

Ona je rekla da se nada da će se vratiti na stazu na vreme za trke u Lejk Luisu početkom decembra.

– Iako sam frustrirana zbog povrede, barem su mi kolena dobro i vratiću se na stazu čim to bude bilo moguće, kao i uvek – rekla je 32-godišnja Von.

Von je najuspešnija skijašica u Svetskom kupu sa 76 pobeda i nedostaje joj još 10 trijumfa da bi dostigla prvog na večnoj listi Ingemara Stenmarka.

Tokom karijere, između ostalog, osvojila je i zlatnu olimpijsku medalju u spustu na Igrama u Vankuveru 2010. godine, a na istom takmičenju i bronzu u superveleslalomu.

Rts.rs
Foto: Lokalno.mk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter