Izvor:
24.12.2019 u 20:43
0

NEĆE IGRATI ZA SRBIJU Vaterpolista uzeo kapicu Gruzije

Da je rođen u nekoj drugoj eri, Boris Vapenski (29) bi verovatno bio redovan član reprezentacije Srbije.

Međutim, s obzirom na to da igra kada i Filip Filipović, najbolji vaterpolista sveta, i Dušan Mandić, još jedan srpski “bombarder”, Novosađanin realno shvata da za njega teško može da bude prostora u ekipi Dejana Savića i zato je prihvatio poziv da igra za reprezentaciju Gruzije!

– Kod nas je prejaka konkurencija, na mojoj poziciji neprikosnoveni su Filip Filipović i Dušan Mandić, tako da sam se odlučio za drugu selekciju. Motiv je čisto sportski, želja da što duže igram vrhunski vaterpolo. Pozvali su me pre godinu dana, ponudili dobre uslove, morao sam da se preselim u Tbilisi, zaigram za Dinamo, kako bih stekao pravo da igram za Gruziju – objasnio je on za "Večernje novosti".


OVO MORATE PROČITATI

POTRESNA ISPOVEST PEĐE MIJATOVIĆA Svo bogatstvo bih menjao za jedno Andrejevo "ZDRAVO"

VELJKO RAŽNATOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO" Ničega se ne plašim! (VIDEO)

BAKA IVANKA ODUVALA STO SVEĆICA! Neobična rođendanska proslava u Domu penzionera

POLA MILIONA VEŠ MAŠINA SU POTENCIJALNE BOMBE! Poznati proizvođač bele tehnike povlači ih sa tržišta

ZAŠTITNIK GRAĐANA NA HAPPY TV Evo šta će biti sa dužnicima Infostana (VIDEO)


apenski je bio član šampionske generacije Crvene zvezde, sa kojom je 2013. osvojio Ligu šampiona.

– Moj problem je to što sam rano doživeo vrhunac karijere. Mada nikad ne kaži ne, nije realno da me u reprezentaciju Srbije vrate sa 30 godina. Snaga Srbije je što je uvek imala sjajne, mlade igrače, koji mogu da igraju za reprezentaciju više od 10 godina. I nikad se nije stvarao tim za jedno takmičenje, već za više godina. Zato smo stalno u vrhu – dodao je Vapenski.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter