Izvor:
28.12.2019 u 20:22
0

IZGUBILI OD EGIPĆANA Rukometaši Srbije poraženi večeras u pripremnom meču

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je večeras u Beogradu od Egipta 28:27 (12:14), u pripremnom meču pred odlazak na Evropsko prvenstvo.

Utakmicu u solidno popunjenoj dvorani SC "Voždovac" na Banjici obeležio je egipatski desni bek Jahia Omar sa šest postignutih pogodaka, dok su u reprezentaciji Srbije najefikasniji bili Nemanja Ilić sa sedam i Nikola Crnoglavac sa pet golova.

Reprezentaciju Srbiju očekuje utakmica protiv istog protivnika sutra u niškom Čairu.

U poluvremenu utakmice dodeljena su godišnja priznanja za najboljeg rukomataša i rukometašicu, koju tradicionalno dodeljuju Rukometni savez Srbije i "Sportski žurnal", a ovogodišnji dobitnici su pivotmen ženske selekcije Slađana Pop-Lazić i golman muške ekipe Dejan Milosavljev.

Reprezentacija pred početak prvenstva Evrope odlazi u Francusku na pripremni turnir "Zlatna liga" sa selekcijama domaćina, Danske i Norveške, od 2. do 6. januara.

Premijerni meč na EP u grupi A Srbija igra 9. januara u Gracu protiv Belorusije, a posle toga slede dueli sa Crnom Gorom, 11. januara, i Hrvatskom, 13. januara.

Evropsko prvenstvo održava se u Austriji, Norveškoj i Švedskoj od 9. do 26. januara 2020. godine.

Izvor: Tanjug

Foto: juznevesti.com/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter