Izvor:
29.12.2019 u 07:02
0

VATERPOLO KLASIK ZA KRAJ 2019: Srbija – Hrvatska na Dorćolu!

Vaterpolo reprezentacije Srbije i Hrvatske igraju danas u Beogradu utakmicu u Svetskoj ligi, što će biti pravi test u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Budimpešti.

NIJE SE OPORAVIO: Endi Mari se povukao sa Australijan opena zbog povrede!

Selektori Dejan Savić i Ivica Tucak složili su se da je duel ova dva tima jedna od najvećih utakmica u ovom sportu.

-Poslednji meč, letos po kiši na Tašmajdanu, ostao nam je u divnom sećanju i bio je jedinstven momenat. Nema dileme da su ovo dve najbolje ekipe u poslednjih nekoliko godina, nadam se da će tako ostati i ubuduće. Ima umora, ali želimo da vidimo u kakvom smo stanju. Svetska liga je kao i svake olimpijske godine deo trenažnog procesa za Evropsko prvenstvo, a potom i Olimpijske igre-rekao je Savić na konferenciji za medije.

Srpski vaterpolisti prethodnih dana bili su na pripremama u SAD, dok su Hrvati trenirali u Australji.

IZGUBILI OD EGIPĆANA Rukometaši Srbije poraženi večeras u pripremnom meču

-Malo je nezgodan trenutak, ima još ''džet lega'', kod nas je prošao Božić, kod vas tek dolazi. Očekujem dobru utakmicu dva vrhunska tima i daćemo maksimum. Nama je Evropsko prvenstvo prioritet jer još nismo obezbedili vizu za Tokio-istakao je Tucak.

Utakmica između vaterpolista Srbije i Hrvatske igra se danas od 17 sati na bazenu SC "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu.

VUNDERKING PARTIZANA NA LISTI NAJBOLJIH Stevanović rame uz rame sa Barsinim klincima

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter