Izvor:
18.12.2016 u 20:03
0

Nemačka juri NN osobu: Slikao Šumahera u bolnici, pa tražio MILION EVRA!

Fotografija Mihaela Šumahera u bolničkom krevetu zamalo je objavljena, a autoru bi donela milion evra.

"Bild" prenosi da je nemačko tužilaštvo pokrenulo postupak protiv nepoznate osobe koja je nudila medijskim kućama tajno snimljenog Šumija i za to tražila basnoslovnu sumu novca.

Fotografija je, navodno, trebalo da pokaže teško povređenog bivšeg šampiona Formule 1 iz neposredne blizine.

Šumaherov menadžer Sabine Kem je potvrdila da je prijava podneta, ali nije želela ništa da komentariše.

– Mihaelovo zdravstveno stanje nije javno pitanje i zato ćemo nastaviti da se ne oglašavamo. Moramo da zaštitimo njegovu privatnost koliko je to moguće – rekla je Kemova.

Sedmostruki šampion Formule 1, Mihael Šumaher (47) je teško povredio glavu na skijanju 29. decembra 2013. godine u Francuskoj. Nekoliko dana je bio između života i smrti, a onda u indukovanoj komi u bolnici u Grenoblu. Sada se oporavlja u svojoj kući u Glandu, u Švajcarskoj.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter