7°C

Beograd

Photo: Instagram/Printscreen

Izvor: Blic

INSTAGRAM GORI Ona je najzgodnija sportiskinja na planeti i radi ludilo (VIDEO)

Julija Jefimova jedna je od najpoznatijih sportistkinja sveta, a slobodno možemo reći i najatraktivnijih. Ova plivačica je i Instagram senzacija - na ovoj mreži je prati gotovo 200 hiljada ljudi, što nas ni ne čudi s obzirom na izazovne fotke koje često plasira.

Pored toga što je posvećena i vredna plivačica, Julija voli sebi da da oduška i uživa u svojoj lepoti, pa neretko sa pratiocima deli provokativne fotografije.

No, nedavno je objavila jedan video iz domena svoje profesije na kome je pokazala kako trenira u kućnim uslovima, usled pandemije korona virusa. Teško je zamisliti da plivanje može da se trenira kod kuće, no lepoj plavuši i to je pošlo za rukom!

Julija je svima pokazala kako izgleda "plivanje na suvom", te kako je moguće vežbati pokrete i tehniku čak i na kuhinjskom stolu - baš kako je to ona uradila.

Snimak je ubrzo psotao viralan, a za jedan dan pogledalo ga je više od 200.000 ljudi. Reakcije su burne, a većina je oduševljena Julijinom snagom, veštinom i disciplinom, ali i sjajnim telom koje je pokazala u uskim helankama i minijaturnom topu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar