5°C

Beograd

Photo: Instragam/printscreen

Izvor: Kurir.rs

REČI MMA BORCE SLAMAJU NAJTVRĐA SRCA: Pomozite mi da sahranim majku i odužim se kako je zaslužila

MMA borac Brajan Karavej zatražio je na društvenim mrežama finansijsku pomoć kako bi sahranio majku, koja je nedavno preminula, a kojoj je njegova bivša devojka takođe MMA borkinja Miša Tejt pre šest godina spasila život nakon napada na ronjenju.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

Brajanova majka je nedavno preminula. a on je pokrenuo akciju kako bi skupio 12.000 dolara za saniranje troškova sahrane njegove majke, a za sada je skupio oko 4.000 dolara.

View this post on Instagram

:go fund me link on my page in Bio: or venmo @bryancaraway My mother passed away and the funeral homes are brutal. I had no idea how expensive they are and how much the gouge hurting people. My momma means the world to me and was the strongest/toughest person I know. She has a heart of gold and only saw the good in people. She was a mom to so many people and would give or do anything to help you. I'm completely devestated and can barely handle this. She did so much for every1 else I just want her to have the best memorial and celebrate her life. I absolutely hate posting this in every way and hate asking for help but if you can donate or share it would mean so so much to me. Thank you everyone I love you all. P.S. Also I'm selling pretty much everything or anything to pay but the funeral home wants and needs the money now. I'm also left in charge of taking care of my disabled dad and handicapped nephew.

A post shared by Bryan Caraway (@bryancaraway) on

- Moja majka je preminula i sahrane su brutalno skupe. Nisam imao pojma koliko to zapravo košta, a ja svoju mamu volim više od svega. Ona je bila najsnažnija i najhrabrija žena koju sam ikada upoznao. Njeno srce je bilo od zlata i videla je samo dobro u ljudima. Nije bila majka samo meni već mnogima i dala bi sve što ima da nekome pomogne. Zbog svega što je uradila tokom života odužio bih joj se sahranom kakvu zaslužuje jer želim da proslavim njen život. Mrzim što ovo radim i što molim za pomoć, ali pomozite mi da organizujem sahranu za svoju majku. Donirajte, delite ovo, novac je preko potreban. Moram da se brinem o hendikepiranom ocu i nećaku povrh svega, napisao je Brajan Karavej na svom "Instagram" profilu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar