13°C

Beograd

Photo: Instagram

Izvor: Kurir.rs

PLAVOKOSA LEPOTICA I DALJE PAMTI NOLETA: To je nešto što se pamti! (FOTO)

Plivačica iz Bosne i Hercegovine seća se susreta sa najboljim teniserom sveta na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru

Jedna od najlepših sportiskinja Bosne i Hercegovine Amina Kajtaz prisetila se svog poznanstva sa Novakom Đokovićem. Njih dvoje upoznali su se na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Atraktivna plivačica iz Mostara našla se tada u središtu pažnje svetskih medija jer su svi komentarisali njen seksepil i lepotu.

Plavokosa lepotica već nekoliko godina živi u Zagrebu, a preko majke Maje, takođe bivše plivačoice, nedavno je dobila i hrvatski pasoš.

Inače, Amina Kajtaz je ćerka čuvenog jugoslovenskog fudbalera i nekadašnje zvezde Veleža iz Mostara Seada Kajtaza

Na Olimpijskim igrama u Riju Amina Kajtaz takmičila se u disciplini 100 metara delfin i nije uspela da se plasira u polufinale, ostvarila je vreme 1:01.67 i zauzela je 35. mesto.

O svom poznanstvu sa Novakom Đokovićem kaže:

- Rio je nezaboravno takmičenje. Ima puno anegdota, ali izdvojiću slikanje s Novakom Đokovićem, Juseinom Boltom i Rafaelom Nadalom. Završila sam prvi dan svoju trku i imala sam puno slobodnog vremena, tako da sam to iskoristila da gledam neke druge sportove - rekla je Amina.

Lepotica je aktivna na društvenim mrežama, što joj koristi da dodatno zaradi novac potreban za treninge.

- Dosta koristim društvene mreže kako bih našla neke sponzore. Što se tiče plivanja, tu i ne trošim toliko novac, jer većinu stvari dobijem otkako sam potpisala ugovor. Najviše novca trošila sam na plivačke kostime. Izvan bazena najviše volim da trošim novac na patike i trenerke, ali jako volim i tehnologiju - otkrila je Amina.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar