Izvor: Kurir.rs
02.07.2020 u 16:12
0

MAMA, MOLIM TE, OTKRIJ OVO! U dnevniku je opisala JEZIVO maltretiranje, a onda digla ruku na sebe! (VIDEO)

Čoi Suk-Hjeon, bronzana sa juniorskog prvenstva Azije u triatlonu, oduzela je sebi život u 22. godini, a pronađena je mrtva u svojoj sobi u Južnoj Koreji.

Kako prenosi BBC, lokalna TV stanica JTN objavila je zvučne zapise koji potkrepljuju tvrdnje ove mlade sportistkinje da su je treneri maltretirali. Na jednom se čuje muški glas kako naređuje „Ti! Dolazi ovamo! Zatvori usta“, a onda se čuje zvuk za koji se pretpostavlja da je bio šamar.

U dnevniku je pisala „da plače svakog dana“ i da bi „radije umrla“ nego da je „iznova i iznova tuku kao psa“.

OVO MORATE ZNATI

NOVO! PREMINULO ŠEST OSOBA OD KORONE! Novoobolelih 309, iz Beograda 80 odsto

BATUT SE OGLASIO: Lažne informacije o broju zaraženih i preminulih od Kovida, opasne ocene „stručnjaka“

DRAGOCENI SAVETI DR NADE MACURE: KLIMU koristiti na ovaj način, IDITE NA LETOVANJE!

ISTINA O PRIČI DA CELE PORODICE UMIRU OD KORONE Tutinski laborant: Otac je preminuo od STAROSTI, a majka OD SRCA

NA LICU MESTA! Ovako izgleda COVID odeljenje bolnice u Novom Pazaru (GALERIJA)

Čoi se aprila ove godine žalila Sportskom i olimpijskom komitetu Južne Koreje (KSOC), tražeći istragu, prenosi BBC navode novinske agencije AFP. Međutim, iako agenciji „Jonhap“ poznanica ove sportistkinje istakla da je „Čoi tražila pomoć i od mnogih drugih institucija – svi su je ignorisali“.

KSOC u saopštenju navodi „da je jedna osoba ženskog pola upućena da istraži ovaj slučaj nakon njegovog prijavljivanja u aprilu“. Tome se dodaje i da „Komitet tuguje što se ovakav incident ponovo dogodio, jer se trudi da spreči nasilje i seksualno zlostavljanje, te da zaštiti ljudska prava svih sportista“.

Triatlonska federacija Južne Koreje najavila je da će pokrenuti istragu protiv navodnih zlostavljača nesrećne devojke, a lokalni mediji javljaju da je jedna od poslednjih SMS poruka koje je Čoi Suk-Hjeon poslala svojoj mami glasila

„Molim te, otkrij svetu grehe onih koji su me maltretirali“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter