6°C

Beograd

Photo: BOKSERSKI SAVEZ SRBIJE

Izvor: Kurir.rs

BOKSERSKI VEČITI DERBI: Borovčanin sprema spektakl!

Veliki događaj, koji je osmislio Bokserski savez Srbije, planiran je za jesen, lokacija će biti Trg republike ili Kalemegdan.

Predsednik BSS Nenad Borvčanin, koji uspešno vraća naš boks iz nokdauna, objašnjava zašto je došlo do te ideje.

PROČITAJTE JOŠ...

KAMPACO SE PAKUJE ZA NBA Micić novi "kraljević"

Danas je VELIKI PRAZNIK: Evo ŠTA nikako NE SMETE da radite!

MATERIJAL SU NOSILI NA LEĐIMA: Na steni, u pećini nalazi se isposnica Svetog Save

- Takvi mečevi su u zlatno doba boksa bili izuzetno popularni, a održavali su se na Tašmajdanu. I sami znamo koliko je popularnost Crvene zvezde i Partizana u ostalim sportovima. Zbog toga će ovaj događaj sigurno privući mnogo pažnje - kaže Borovčanin.

Svi najbolji srpski bokseri biće podeljeni u crno-beli i crveno-beli tabor, pa će koncentracija kvaliteta biti velika.

- Imamo u planu da još podignemo boks u našoj zemlji, ali i šire. Ovo je samo jedan korak, jer ćemo večite da ubacimo u Superligu, pa će interesovanje biti još veće. Takođe, radimo na pokretanju Regionalne bokserske lige, a to bi se odlično uklopilo u celu priču - otkrio je Borovčanin.

Trenutno je najveći problem pandemija koronavirusa. - Pratimo situaciju. Večiti derbi u boksu planiran je za septembar ili oktobar. Videćemo kakvo će tada biti stanje. Sigurno je da ćemo primenjivati sve odredbe Vlade Srbije. Koliko će biti gledalaca i da li će ih uopšte biti, zavisi od virusa. Sigurno je da će biti direktnog televizijskog prenosa - zaključio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti