Izvor: Alo.rs
23.08.2020 u 10:13
0

JEZIV NOKAUT RUSKOG VITEZA: Pobedio u petoj rundi

Povetkin je nokautirao Britanca Vajta u petoj rundi borbe u teškoj kategoriji

Ruski vitez Aleksandar Povetkin nokautirao je Britanca Dilijana Vajta u petoj rundi borbe za privremenu svetsku titulu u teškoj kategoriji u verziji WBC.

Povetkin (40) je strahovitim levim aperkatom pogodio osam godina mlađeg Vajta direktno u bradu i rešio meč, koji je održan u britanskom gradiću Brentvudu, u sedištu organizacije „Matchroom“, promotera Edija Herna.

Ruski kolos je bio u teškoj situaciji, jer je u četvrtoj rundi bio dva puta na podu i u nokdaunu, ali je pronašao udarac iz snova.

Bila je to njegova 36. pobeda u 39 profi borbi, uz dva poraza, od Džošue i Klička.

SVE O SPORTU

TENIS SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Evo ko je Novakov prvi protivnik na Sinsinati Mastersu

LEJKERSI REĐAJU POBEDE: Preokrenuli protiv Blejzersa

SLAVNI TRENER NIKAKO DA USAGLASI MIŠLJENJE: Zapretio igraču protivničkog tima, a onda se dva puta predomislio oko odlaska

Alexander Povetkin Upsets Dillian Whyte by massive KO Rd 5. #boxing pic.twitter.com/mB6oPURD4J

Vajt je doživio drugi poraz, nakon što je prethodno izgubio takođe od Džošue.

Povetkin bi sada mogao da se bori sa Tajsonom Fjurijem, šampionom WBC federacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter