Izvor: Kurir.rs
28.08.2020 u 15:26
0

TROFEJNI SPORTISTA PREMINUO: Srpski sport zavijen u crno

Ceo srpski tekvondo juče je rastužila vest da je čuveni trener Dragan Tadić Tadija preminuo od posledica srčanog udara.

Tadija je bio pionir tekvondo sporta u Srbiji, trener poznat po jakom karakteru, temperamentu, isticao se borbom za svako dete koje je došlo u TK Šabac u kom je radio. Karakteristični brkovi i želja da uvek do kraja istera sve što mu je izgledalo nepošteno, ostaće upamćen i po svom neobičnom imidžu – karakterističnim brkovima, koji su jednostavno išli uz njegov lik

OTKRIJTE I OVO…

UKUSNO, BRZO, JEDNOSTAVNO: Spremite Keto zapečeni karfiol sa piletinom za samo 130 dinara!

LEKCIJE ČUVENOG AUTOMOBILSKOG ASA: Ovo su problemi VOZAČA POČETNIKA, ali ne dramite lako se rešavaju!

OVO NIKADA NEĆU ZABORAVITI: Jovanu Jeremić dočekalo iznenađenje u studiju Happy TV (FOTO)

UTAKMICA VREDNA OSAM MILIONA EVRA! Zvezda sa velikim nestrpljenjem čeka ŽREB!.

Uz tekvondo je bio 35 godina, više od 10.000 dece, a sva su ga po pravilu obožavala i poštovala, prošlo je kroz njegovu školu, a prošle godine je na Šabac open turniru dobio i specijalnu nagradu za razvoj sporta u ovom gradu.

Dragan Tadić Tadija sahranjen je danas u Šapcu.  

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter