Izvor:
04.03.2017 u 00:18
0

Legendarni Sergej Bubka voli Srbe: IVANA JE ŠAMPIONKA, A NOVAK SJAJAN MOMAK!

Legendarni atletičar i potpredsednik Svetske atletske federacije Sergej Bubka boravi u Beogradu na Evropskom prvenstvu, pa je sa oduševljenjem pričao o Ivani Španović i Novaku Đokoviću.

– Ivana Španovič je sjajna, ona je veliki šampion, i zaslužuje da se nađe na postolju. Poznajem i Novaka Đokovića, upoznao sam ga u Monaku, odličan momak. Vi ste sportska nacija, imate sjajne šampione – kazao je za Blic Bubka, koji je tri decenije držao rekord u svojoj disciplini.

Legendarni skakač motkom imao je samo reči hvale za organizaciju Evropskog prvenstva.

– Odlična je organizacija, hala je sjajna, hoću da čestitam na organizaciji: vašem ministru Vanji Udovičiću, gradonačelniku Siniši Malom, gradu Beogradu, ali i Atletskom savezu Srbije. Očekujem da vaši sportisti budu uspešni, jer kada je takmičenje kod kuće onda vam i zidovi pomažu – poručio je Bubka.

blic.rs
foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter