Izvor:
06.03.2017 u 01:59
0

ŠPANOVIĆ: Ponosna sam kao nikad u životu!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović nakon osvaja nja titule šampiona Evrope u skoku u dalj, državnim rekordom od 7,24, izjavila je da je ponosna kao nikad u životu jer je veliki uspeh ostvarila pred domaćom publikom.

Španovićeva je odbranila titulu iz Praga i ostvarila treći rezultat u istoriji u dvorani, samo 13 centoimetara kraće od čuvene Nemice Haike Dreksler.

"Obećala sam sebi da ću da uživam u svakoj sekundi prvenstva, ne mogu d vam opišem koliko sam ponosna, kao nikad u životu. Učinila sam narod ponosnim i hvala publici. Ovo je najemotivnije takmičenje i ovo će obeležiti moji karijeru", poručila je Španovićeva.

Njen trener Goran Obradović istakao je da se sve otvorilo juče kada je Ivamna u kvalifikacijama "probila" granicu od sedam metara.

"Nemam reči, juče nam se sve otvorilo, tada sam bio svestan da Ivana može da ostvari famozne skokove, podatak da je ovo treći rezultat u istoriji u dvorani dovoljno govori", istakao je Obradović.

tanjug.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter