Izvor:
06.03.2017 u 23:38
0

IVANINE SUZE SU ISTOPILE NAŠA SRCA: Pogledajte kako je Španovićeva proslavila evropsku titulu! (FOTO)

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je srca navijača emotivnom reakcijom na istorijski skok kojim je odbranila titulu najbolje takmičarke u skoku u dalj na Starom kontinentu.

Ivana nije mogla da sakrije emocije pred više od 10.000 navijača u “Beogradskoj arena” i miliona gledalaca kraj malih ekrana, a i zašto bi, jer će njen skok od sedam metara i 24 centimetra ostati upamćen kao jedan od najboljih u istoriji.

Imajući u vidu činjenicu da iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate, nema dileme da je za našu najbolju atletičarku samo nebo granica i da ćemo se i u narednim godinama radovati njenim uspesima na najvećim evropskim i svetskim takmičenjima.

Happytv.rs
Foto: Rad Bull-P. Vučković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter